Konu
Kurumsal ve Modern Arayüz 🎯 Anahtar Teslim Web Sitesi 2999₺
27-08-2025, 23:26:47
WPD
AtaOguz adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
İş teslim alındı. İşleme başladıktan sonra çok kısa süre içerisinde teslim etti ve tüm talepleri yerine getirdi. Memnun kaldım, Batuhan ile mutlaka tekrar çalışacağım ����
canuzunyol adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hizmet alındı, teşekkür ederim.
indicibus adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Gayet düzgün güvenilir arkadaşımız, hızlıca iletişim kuruldu. İstenilen wordpress tema düzenlemelerinin hepsi yapıldı. İlgisi ve emeği için tekrardan teşekkür ederim
ALKIN3460 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Batuhan hocamla gece yapılacak işlemler ile ilgili irtibata geçip sabah başladık . Kendisi oldukça başarılı ve yardımcı bir arkadaşımız.Kendisine siteyi sıfırdan tasarlama ve reklam yerleşimi işi teslim ettik.Siteyi başdan sona istedigim gibi yeniden tasarladı.Gözünüz kapalı iş teslimi yapabilirsiniz.Burdanda yine elinize sağlık hocam.
Beyansoft adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Taleplerimi çok hızlı ve sorunsuz şekilde karşıladı.
Elinize emeğinize sağlık hocam, hayırlı işleriniz olsun
OKARA adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eski hosting çok yavaştı bana hem hosting önerisi verdi hemde siteye komple taşıdı, hızlı dönüş yapan ve sürekli takip eden başarılı bir arkadaş. Çok teşekkürler hocam
windigo adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
çok sorunlu bir wordpress bir sitemi başarıyla taşıdı. teşekkürler.
CGR adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kolay kolay kimseyi övmem işinde harika birisi, hem ilgi hem bilgi olarak muhteşemdi çalışmak tavsiya ediyorum.
İyi çalışmalar.
DizZy adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hızlı ve başarılı bir şekilde siteyi teslim etti, teşekkürler.
Xer adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Valla uzun zamandır böyle keyifle iş yapmadım. Çok hızlı çok çalışkan çok da kibar bir beyefendi. Bütün işlerim kendisine verilecektir.
ss190634 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bir sitemizin temasi degisimi konusunda destek aldık. Hızlı ve sorunsuzca kısa zamanda yardımcı oldu. Tesekkurler
Ghostcastle adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Batuhan Hocamdan küçük bir eğitim aldım ve verimli geçiyor ilgili ve çözüm odaklı
webmaster1994 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Wordpress duzenleme islemi yapildi. Kendisi cok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim