bozboramedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
D vitamini ve k vitamini araştır hocam. Spor yap + protein bazlı beslen. Akşam 11’den önce uyu gündüz 6 gibi uyan.
tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
takviye gıdalar işini görür doktor tavsiyesi ile tabi
mela65 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://www.youtube.com/watch?v=m_oi...%A7e%C4%9FiBul

Sorunun cevabı burada dostum.

Ben bu arkadaşın tavsiyelerini dinledim, ziyadesiyle işe yaradı.
serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Evlenebilirsiniz, o uyuşukluğa müsaade edilmiyor otomatikman tedirginlik hissedip daha enerjik olabiliyorsunuz
İşin şakası bir tarafa az hareket etmek, az su içmek ya da yüksek şeker tüketimi bu tip durumlara neden olabilir.
Bunlardan biri ya da hepsi varsa onları düzeltmenizi öneririm.
berkaycelik96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle doktora gidip durumuzu anlatın. Kan tahlili yaptırın. Kanınızdaki bazı değerlerin eksik veya fazla olmasından dolayı bu durumu yaşıyor olabilirsiniz. Bir de uyandığız saat kadar uyuduğunuz saat de önemli bir etken. Örneğin gece 2-3 gibi uyuyorsanız daha erken uyumayı deneyin. Belki burnunuzda da problem olabilir. Gece uyurken burun tıkanıklığı gibi bir sorun varsa vücudunuza daha az oksijen giriyordur. Ayrıca evin oksijen seviyesi de önemli. Ev yeteri kadar havalanmıyorsa ve oksijen kalitesi düşükse bu da bir etken olabilir.
Merhaba tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🥰 eksiklerimin olduğunu öğrendim önerilerinizin hepsini dikkate alıp uygulayacağım umarım etkisini görürüm 😁