Sektör yetişkin ürünleri olduğu için burada ya da sosyal medya da satabilecek durumda değil. Bunu da ülkemizde nesini bu kadar yasaklıyorlar anlamıyorum. Google Merchant bile Türkiye'yi bu ürün listelemesinden çıkardı. Bunu Türkiye'nin talep ettiğini söylüyorlar. Yakında komple satışı yasaklanır. Yurt dışında büyük mağazası yapılarak gayet normal şekilde satılan bu ürünler, ülkemizde bir pasajın en son katında ya da en alt katında, kıyıda köşede satılmaya çalışılıyor. Gelişemiyoruz, büyüyemiyoruz. Baktığında bu kadar kısıtlama var ama en çok cinsel istismar, tecavüz suçları da bunları özgürce satan yerlerde değil, yasakların olduğu ülkemizde yaşanıyor. Ülkede bunları kullanmak ayıplanmasa, normal karşılansa eminim bu sapkınlıkların çoğu sona erecektir. Hazır sektörü söylemişken iki hafta önce hanım efendinin birisi kullandığı vibratörü sesi çok çıkıyor rahatsız oldum diyerek iade etti

Ondan önce de bir paşamız hazzını aldığı ürünü kullanıp üstünde pisliği ile iade etti

Bu ürünlere bunları yapıp iade eden diyorum diğer sektörlerdeki ürünlere ne yapmaz.
normalde dijital iç çamaşırı ve c1ns3l ürünlerde iade olmuyor kanunende yasak nasıl iade aldınız