Günaydın hocam 120kdan fazla masraf ettim o cimriye 120k ver desem oturur ağlar herhalde

1 yaşında oğlum var taşınırken bile çok zor taşındık çok yıpratıcı bir süreç sadece maddiyat değil ev bulması 2 hafta sürdü, temizlenmesi elektrik su doğalgaz açılması 2 hafta sürdü oturamadık evde 2 hafta babamlarda kaldık vs taşınması ayrı yorucu.
Emlakcıya söyledim dedim böyle şeylerle gelmesin bir daha arayıp durmasın yaza kadar hiçbir yere çıkamam dedim
Selam olsun,
Ben sorunlu insanlarla iletişimi zınk diye kesmekten yana olduğumdan kendimce öneride bulundum ama siz çıkmamayı düşünüyorsanız ve taahhütnameden endişe ediyorsanız onun çözümü basit. Eğer evrakta eşinizin imzası yoksa eşiniz sizin adınıza benim bilgim olmadan imzalamıştır, kabul etmiyorum diye itiraz edecek ve belge geçersiz olacak. Eşinizin de imzası varsa yine ilk yıl kullanamaz çünkü 2 3 ay sonra çıkmak için kimse ev tutup uzun dönem sözleşme yapmaz. Hayatın olağan akışına aykırıdır bu şekilde savunma ile dava açsa bile uzatır durursunuz yani kısaca çıkartamaz bu koşullarda. 2 yıl ya da 1 yılı geçen sürede işlem yaparsa çıkartır elbette.