Merhaba,
Ben doğuştan ortopedik engelli bir babayım. Ayaklarımın yapısı gereği yere düz basamıyor ve ayakkabısız yürüyemiyorum. Günlük hayatımı devam ettirebilmem için demirden yapılmış özel bir ayakkabı kullanmam gerekiyor. Yatağa yatana kadar, günün her anında bu ayakkabı ile yaşıyorum.
Ancak uzun yıllardır kullandığım bu özel ayakkabım artık deforme oldu ve kullanılamaz hale geldi. Hayat kalitemi sürdürebilmem, bağımsız hareket edebilmem ve en önemlisi 2 yaşındaki dünyalar tatlısı kızımın yanında iyi bir baba olabilmem için bu özel ayakkabıyı yeniden yaptırmam gerekiyor.
İhtiyacım olan ayakkabı “Klenzak Eklemli Kısa Yürüme Ortezi” olup, fiyatı 56.000 TL’den başlamaktadır. Bu miktarı karşılayabilmek için çalışmaya, emek vermeye ve alın terimle kazanmaya hazırım.
Benim için bu ayakkabı sadece bir eşya değil, hayatımı sürdürebilmemin ve kızımla dolu dolu yaşayabilmemin anahtarıdır. Sizlerden ricam, iş imkânı sunabilecek kişi veya kurumlarla beni buluşturmanızdır. Yeteneklerime ve azmime güveniyorum. Verilecek her işi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.
İlgilenen ve bana destek olmak isteyenlere şimdiden teşekkür ederim.