GreenC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajımı editledim. okuyup tekrar cevapla istersen. şuanda bu söylediğin bütçenin 20-30 dolar dahi olmadığını gösteriyor. eğer öyleyse hemen söylediğin stratejiye geçmelisin. ama 20-30 dolarla bile bu fikri deneyebilrsin. kimsenin öyle binlerce dolar demesine bakma. Eğer gerçekten ve gerçekten onboarding den quite kadar kullanıcıya deneyimi güzel ve profesyonel tuttuğuna eminsen. 20 dolar yatırdığında zaten 50 dolar aldığında app sana kendini belli ediyor. ama paywallda sıkıntı vardır onboardingde kullanıcıyı yakalayamassın , veya paywall'ı görmüyordur bile belki mesela. bunların hepsinin takibi içinde önemli yerlere ve bence neredeyse her yere event takibi eklemeni ve bu eventlere funnellar oluşturup. girişten çıkışa kadar kişileri nerede kaybettiğini tespit ediceksin. böyle küçük atışlarla zaten app kendini yükseltecektir.
Güncellenmiş mesajınızı, mesajımı editleyerek cevap verdim hocam. Google Ads'te her hesapta ortalama 24 euro eşik alabiliyorum ya da 1 harcayıp 2-3-5x faturalandırma alabiliyorum. Alamasam bile yine de bütçe ile ilgili problemim yok. Paywall için revenuecat kullanıyorum yani analiz ettiğimde kullanıcıların trial bile başlatmadan geri döndüğünü görüyorum. Ama paywall ekranımda bazı eksikler tespit ettim, insanlara dilediği zaman iptal edebileceğini düzgün gösterememişim ya da sonrasında ödenecek fiyatı biraz fazla büyük göstermişim vs böyle sorunlar var. Ama odaklandığım konu biraz farklı hocam, geliştirdiğim şeyi insanlar aramıyor. Şu an google ads üzerinden belirli bi potansiyel yakalamam gerekiyor ama geliştirdiğim uygulama tam instagram gibi yerlerde tanıtmalık