kenan3507 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii ki hocam, basit uygulamaları kendim yapabilsem de çok derine inilmesi gerektiğinde problem yaşayabilirim. Her türlü teklife açığım.

Hocam tam olarak hangi eğitimlerden bahsettiğinizi anlamadım açıkçası... Biraz daha detay verirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam açıkçası fikir olarak bahsettiğim şey tam olarak yapılmamış ya da çok güzel fikirler değil. Türkiye için geliştirdiğim uygulama hiç denenmemiş ve çok kullanışlı bir uygulama fakat bunu kimse bilmediği için Google Play'de arayan da yok. Banner reklamlarıyla tanıtmaya çalışmak zorunda kalıyorum ama yeni bi şey olduğu için bi de bunu insanlara öğretmek gerekiyor. Benim istediğim şey aslında hali hazırda benzerleri olan, insanların aradığı ve gelir potansiyeli yüksek olan uygulama fikirleri konusunda beyin fırtınası yapmak, Google Play'deki arama sonuçları üzerinden reklam ile indirme alıp gelir potansiyeli oluşturmak...
Mesajımı editledim. okuyup tekrar cevapla istersen. şuanda bu söylediğin bütçenin 20-30 dolar dahi olmadığını gösteriyor. eğer öyleyse hemen söylediğin stratejiye geçmelisin. ama 20-30 dolarla bile bu fikri deneyebilrsin. kimsenin öyle binlerce dolar demesine bakma. Eğer gerçekten ve gerçekten onboarding den quite kadar kullanıcıya deneyimi güzel ve profesyonel tuttuğuna eminsen. 20 dolar yatırdığında zaten 50 dolar aldığında app sana kendini belli ediyor. ama paywallda sıkıntı vardır onboardingde kullanıcıyı yakalayamassın , veya paywall'ı görmüyordur bile belki mesela. bunların hepsinin takibi içinde önemli yerlere ve bence neredeyse her yere event takibi eklemeni ve bu eventlere funnellar oluşturup. girişten çıkışa kadar kişileri nerede kaybettiğini tespit ediceksin. böyle küçük atışlarla zaten app kendini yükseltecektir.