temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam senin adsense sorunun ,sitenin onay almaması,buna kimse bişi yapamaz,site onayları zorlaştı adam 10 defa sitesini düzenleyip onaya gönderiyor,hala onay alamıyor
adsense kafasına göre takılan ,kafasına göre onay veren,sitede, ne hata ne eksik olduğunu söylemeyen bir şirket,illaki onay almam gerekir diyorsan,1 hafta siteyi yeniden düzenleyip yeniden onaya gönderceksin
başka yapılacak hiç bişi yok,senin olayın sitenin onay alamaması,şimdi 3,5 kişi deseki siteni şöyle düzenle böyle düzenle,sende düzenlesen,google bu yinede onay vermiyor,şansını denemeye devam edeceksin
ben 10 günde onay alan biriydim,ama baktımki kafalarına göre takılıyor keyfi onay vermiyor bıraktım site işlerini,öyle kolay değil yani onay almak
Neredeyse yıllardır forumda ara ara sizi bilirim veya denk gelirim. Youtube uzmanlık alanınız sanırım. Hocam benim anlatmak istediğim.

Site onayı değil. Hocam web site ekleme onay düşme onay hazır değil vs gibisinden değil.

Ödeme profili kısmı.

Ödeme profili / reklam / site cikiyor ya arayüzde.

Ödeme profli onayı yeşil tik olmalı. Doğrulama ödeme profili kısmı vs onu aktif edemiyoruz.

Web site onay vs red yanıtı gibisinden sorunum yok. Ödeme profili onaylanmıyor ki red vs incelemeye düşsün şuan adsense incelemiyor ki o sorunu düzelt inceliyelim mesajı geliyor.