Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tahliye taahütnamesinin pek bi geçerliliği yok hocam onu bi bilinde... zaman, mekan elverişsizliğinden mecburiyetten imzaladım yoksa evi kiralayamayacaktık dediğiniz an o sözleşme noter kanalıyla kira günü sözleşme günü aynı gün yapılmadıysa geçersiz, bırakın dava açsın, yeni evin depozitosunu 1 yıllık peşin kira, 1 depozito emlakçı bedeli, nakliye masraflarını kabaca teklif edin hemen barışır oğluyla...
Aynen öyle hocam. Emlakcıyla konuştum "o şeker hastası boşver öyle dediğine ben söyledim kendisine kimse çıkamaz herkesin kontratı var dedim. Ben ona bi ev ayarlıcam merak etme sen" dedi.

FikirBulutu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem masrafları karşılayacak;

Yeni ev depozitosu, ilk kirası + taşınma masrafı + klima sökme ve yeniden takma masrafı vs. gibi ekstraları söyleyin zaten barışır oğluyla
hocam en az 120 bin TL masrafım oldu ama sadece maddiyat değil psikolojik ve fiziksel olarak inanılmaz yoruyor çocukta olunca. Evi toplaması dizmesi inanılmaz külfet.

mutluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tahliye taahhütnamesinin geçerli olabilmesi için pek çok şekil şartını karşılamasını gerekir. atılan tarih vs herşey çok önemlidir. eğer tahliye taahhütnameniz geçersizse zaten sizlerin çıkmasını gerektirecek bir durum bulunmuyor. ihtiyaç sebebiyle tahliye istese bile bunun yolu bu değildir. o yüzden anlattığınız ve yüzeysel olarak olaydan gördüğüm kadarıyla çıkmanızı gerektirecek bir durum yok.
Evet hocam taşınalı 2 ay olmuş oğlumla aram bozuldu evden çıkar mısın diye bi sebep mi olur? 2 kat altımda 2 tane boş kiracı bekleyen dairesi var acil durumu varsa gitsin taşınsın yani