bu sektörün içinde çok üst düzey bi yöneticiyle vaktinde konuşmuştum bana şöyle demişti kabaca.yakıt ikmalleri dolum tesislerinde yapılır, tedariği rafineriden yapılır ya stardan ya tüpraştan tedarik edilir, aslında tüm herşey standart bi prosese bağlı kaliteler aynı. gelelim yakıt farklılaştırma olayına, şirketler yakıtı aldıktan sonra kendi dolum tesisinde bu yakıtla yasal çerçeveler sınırında oynayabiliyormuş 8000 litreye 1 litre katkı atılıyor demişti sanırım farklılaştırılmış yakıt adı altında pazarlanır şirketler 30-40 km fazla yaparsın diye pazarlar bunu ama o kadar bile gitmeyebilir reklamın altına 2 puntoyla mevsim, yol, lastik, araç tipine cinsine göre değişir yazıyorlar demişti, kısacası tankerini düzenli temizleyen depolarını temiz tutan marka vardır mümkünse çok sirkülasyon olan istasyonları tercih edin başka hiç bi numarası yok demişti. dizelde katakulli çok fazla döner, özellikle kırsalda kuş uçmayan kervan geçmeyen yerlerde, kızartma yağını bile belirli koşullarda yakabilir tık demeden, dizelde yarı deponun altına inmeyin çeyrek bile değil. benzinle hile yapılması namümkün gibi bişey demişti. banada çok mantıklı geldi, etanol tolyan gibi yüklü arabalardaki gibi oktan yükseltici şeyler eklemedikçe gözle görülür bi performans çok zor. güzel tortusuz yakıtla her araba güzel yürür diye düşünüyorum beni tatmin etti açıkçası o açıklama.