burakorkmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak bir güncelleme geçeyim. Konuyu 14 Ağustos gece 4 de gördüm. Gece mesaisindeydim konseptler düşündüm iş başında. Ve sabah 08:00'da hesapları açıp (Tiktok, instagram ve Youtube) ilk videomu 08:54'de yükledim. Sonra da yattım uyudum. Uyandığımda Tiktok sonuçları çok ilginçti.
Her videoyu 30 saniye civarında yapıp paylaşıma hazır hale getiriyorum. Ekstra olarak ben elevenlabs seslendirmesi koydum. 30 saniye de ChatGpt metni yazdırıp, görsel üretip capcutta birleştirip videoyu hazırlıyorum.
Zaten ChatGptye 1 kere öğretince her zaman o tarzda farklı içerikler yazıyor.

Youtube ile başlayayım; Kafama göre video atıyorum bu aslında benim için bir deney gibi. Hiç bir şey umurumda olmadan saatmiş, anahtar kelimeymiş, cta kısmıymış falan paylaşıyorum. Elbette tek bir konsept üzerinden. Her telden paylaşımlar yapmıyorum konseptim net.
Bu son 48 tamamen bana bağlı. Yani günde 20 video atarsam muhtemelen 150k yı çok rahat görürüm diye düşünüyorum. Konsept çok ilginç aktiflik seviyor.
Yorum ya da abone gelmiyor. Çokta umurumda değil, dürüst olmak gerekirse para kazanmasının açılacağını gram düşünmüyorum. Yine de tiktok ve instagramda sayfası olduğu için devam ediyorum büyürse reklam alma konusunda işime yarar.

TikTok; Yukarıda dediğim gibi 08:54'de ilk videoyu paylaştım uyanıp Tiktok'a baktığımda şok oldum. Video almış başını gidiyor.

İlk gördüğüm an sanırım 30k civarındaydı. Ve şimdi +500k izlenme - +7000 beğeni - +400 yorum aldı.
Hemen 3 video daha yapıp onları da yükledim.
Hesabın analizi şuan bu halde;

Güncel olarak Tiktok Takipçi sayısı +1000

Gelelim Instagrama; Yine aynı gün hesabı açıp ilk videoyu ekledim.
İlk 9-10 gün 1 takipçi vardı. Videolar az buçuk izleniyordu ama ne bir yorum ne takipçi gelmiyordu.
Açıkçası konseptin Instagramlık olmadığını düşündüm ama yine de boşta kalacağına yükleyeyim dedim.
Ve son 3 günde bir video keşfete düştü 200k izlendi sonra bir başka video 180k derken hesaba dün "Tebrikler 500 takipçi oldunuz" bildirimi geldi. Şuan da ise +650 takipçi var instagramda.
Kimi videomda 90 yorum var kimisinde 70 geliyor yani yorum falan artık. Beğeniler de düzeldi.

Yani arkadaşlar, daha önce günde sadece 1 video yapabildiğim tamamen özgün, yani görseller gpt, gemini, veo3 tarafından seslendirmeyi kendim yaptığım her video 3-4 saat süren kanalım 400 500 izleniyordu.
Bu konuya yazdığım yorum hala geçerli

Ve dediğimi de uyguluyorum. Elbette başka kanallarda yapıyorum. Ama bu kanalım kadar her platformda izlenme beğeni falan gelmiyor. Tekrardan buradan @isininbasinda; hocamıza teşekkür ederim.

Hocam çok sevindim sizin adınıza, umarım herşey gönlünüzce olur youtube için link iletirseniz ben size para kazanmanın açılıp açılmayacağı hakkında fikrimi söyleyebilirim