siz parayı sokakta buluyor olabilirsiniz belki ancak birileri tırnaklarıyla kazıyordur, bilemezsiniz. onun için 3 lira da 5 lira da 50-100 lira da önemlidir. dolayısıyla 15 liraya alınan ürüne 200 lira vermek istemez, böyle bir kurnazlık üzerinden elalemi zengin etmek de istemez. konuda bunun sorgulaması yapılıyor. bu satılanların sağdan soldan 15-20 ye alınan ürünler olmadığı ne malum diye soruluyor. arkadaş da sağolsun paylaşımını yaptı, takım üye sayısının görülebildiğini söyleyip farkı ortaya koydu. yarın bu konu sayesinde belki fazladan 1 kişi, güç bela kazandığı 3-5 lirayı korumayı başarmış olacak. ürün satın almadan önce ilgili kısmın ekran görüntüsünü talep edecek, sayı düşükse satın alacak yüksekse vazgeçip sorun yaşama ihtimalinden kurtulacak.
kazançlarını üretmekten değil al sattan, aradaki 3-5 lira komisyondan kazanan biri olarak bu meblağları küçümseme kafanız saçma olmuş.
Hocam neyin farkını ortaya koydu ya
Satılan hesaba giren kişiyi kaç kişi olduğunu göremezsiniz. Planları ve mantığı bilmeden bu tarz yorumlar yapmak başkalarının aklını karıştırır. Zaten üzeri eklenirse hesap patlar
Ekran görüntüsüyle falan kime uğraşmaz. Zaten team 5 olur max. Paylaşımlı satılan hesabın kaç kişi girdiği kullandığını bilemezsiniz 10-20 liraya satılan hesap paylaşımlıdır konuyu yukarıda detaylı anlattım her neyse size iyi forumlar. Konuya ben noktayı koydum kim ne derse desin olay bitmiştir....