Yaklaşık 3 aydır binamda boş port olmadığı için (yıl olmuş 2025 evet boş port yok müthiş türkiye yüzyılı) mecburi Superbox kullandım, aylık 1700 ₺ gibi fahiş bir rakam ödeyerek 500 GB kota alıyordum (ona rağmen çabuk bitiyordu bu da ayrı konu) TT ekipleriyle CİMER & BTK & Bayi vs. her yerden ulaşıp adamları darlıyordum en sonunda sms geldi bana altyapı çalışmaları tamamlandı diye ekipler binama geldiler dedim herhalde sorun harbi çözüldü yetkili abiyle bi görüştüm binamdan biri taşınmış onun portunu bana tahsis etmişler, binada başka insanlarda oturuyor onlarda port sorunu yaşıyor benim problemim giderildi ama onlar ne olacak diye sorduğumda cevap alamadım.
https://www.youtube.com/watch?v=BmjHYJukyDg
Neyse internet kurulumum sağlandı sonrasında Superbox iptal ettirme kararı aldım, işlemleri başlattım bir de ne göreyim:
Superbox bana zaten TR'de sunuculara bağlantı da +50 ping ile hizmet sağlıyordu, daha önceden şikayet kayıtı da açmıştım ancak 4.5G bahane ederek kapattılar, ben bunu öne sürerek cayma bedeli ödememe şansım var mı? Tüketici hakem heyetine götürebilirim işi, bilgi verirseniz sevinirim.