Selam olsun,
Slogan değil yazmamın nedeni üzerine yazacaklarım var.
Forumda aktif olduğumdan bazı arkadaşlar nezaketinden ve yüce gönüllü olmalarından benim için güzel düşüncelerini iletiyor.
Elbette kimin yazdığına göre değeri değişiyor ama dikkat ettiğimde genelde benim saygı ve takip ettiğim hatta bazı konularda feyz aldığım insanlar oluyor.
Ben o güzel insanlardan kendi gelişimime bir şeyler katarken onların kendisine yeteri kadar değer ve önem vermediğini görünce üzülüyorum.
Hepimizin çeşitli meziyetleri var benim ki yanıtları baz almadan düşündüğümü sansürsüzce yazmak ama bunu yaparken buradaki nice güzel insanın bir cümlesinden yola çıkarak yazıyorum.
İnsanın en büyük düşmanı kendidir derken biraz bu konuyla bağlantılı olarak bu başlığı yazdım.
İnsan kendisine hak ettiği değeri vermezse bir başkası neden insanın kendine vermediği değeri versin?
Bence mütevazilik ya da tevazu bir yere kadar arkadaşlar.
Gerçekten çok değerli ve özel insanların kendilerini değil beni ya da bir başka ortada olan arkadaşı desteklemesi, güzel sözler söylemesi beni mutlu etmiyor.
Keşke kendi değerlerini görüp aslında ben bu güzel sözleri yazdığım insanların fikir ve düşünce kaynağıyım diye hakkını teslim etse.
İnsan, kendini sevmeli ve hak ettiği en azından hak ettiğini düşündüğü değeri kendisine vermeli.
Bazı insanlar vardır benim gibi yazar ama her yazanın feyz aldığı güzel kaynakları vardır burada önemli olan şey yazmak değil yazana olanak sağlamaktır.
Ülkemizde her alanda olduğu gibi temel taşlar değil görünür olanlar daha ortalıkta oluyor.
Ortada olanlar bazen bunu kendinden zannedip aslında temel taş olan kişileri yok sayabiliyor ama buna olanak vermemek lazım.
Düşünceler, düşüncelerini yazmak, fikir üretmek önemlidir kendimi de gömmeyeyim lakin kitap gibi insanları okumadıkça bunların hiç biri yapılamaz.
Kitap gibi insanlar önce kendiyle barışmalı ve kendilerinin değerini hissettirmeli.
Biz okurlarda elbette kaynak olan güzel insanların hakkını teslim etmeliyiz.
Ben genelde isim yazmıyorum yani yazacak olsam inanın ki onlarca isim yazmam lazım.
R10'nu sevme nedenlerimden birisi kendisini gölgede bırakan ama gölgelerinin ağırlığı tonlarca olan o güzel insanlardır.
Eksik olmayın, iyi ki varsınız.