Her zaman söylerim. Ben para kazanıyorsam ve o sistem bana kazanç sağlıyorsa asla kimseye anlatmam ve vermem. Satmam. Kendime rakip çoğaltmam. Öte yandan bu eğitimleri satanlar zaten kendileri para kazanma yöntemi olarak bu sistemi kullanıyor. E-book vs eğitimler ile insanlara sözde para kazandıran eğitim satıyorlar. Bir ara nette dolaşan bir video vardı; hafif tombul bir arkadaş. Ücretsiz seminer verip milletten 10 15k civarı para alıyordu. Ve videolarda hep anlattığına göre milyon dolar kazanmış ve bir kaç milyon dolarlık şirkete ortakmış. Bende şöyle dedim, be ey tombiş madem bu kadar parayla oynuyorsun niye reklam verip reklama para harcayıp insanlara seminer verip sözde nasıl kazandığını anlatıyorsun. Hocam kimse yanlış anlamasın ama eğitim satanların hepsi benim gözümde sahtekar. Zaten size o sözde para kazandırmasını umduğunuz eğitimleri satarak para kazanıyorlar. Saadet zinciri gibi. Size satıyorlar sizde aynı şekilde o eğitimi satıyorsunuz ama eğitimden kimse bir şey anlamıyor sadece o eğitimi satıyorsunuz o kadar. Ama eğitmiyor