Hocalarım kardeşlerim abilerim bas bas bağıra bağıra soylüyorum hala konu başlıklarından ve içeriğinden okudugum kadarıyla bı bılgıye sahıp degılsınız şuanda globallar türkler hiçbir servisde non drop / düşmeme) garantisi yoktur telafılısıde dusuyor telafısızıde 100 120 tl ye aldıgınız servıslerıde goruyoruz bazı dunden yetme arkadaşlar 120 125 tlye telafılı falan satıyor ben yorum yapınca ağlıyorlarda

1 2 gun sonra kıme yorum yaptıysam hakkında bu benı d-landırdı bu bana ıade vermıyor konuları açılıyor boşuna laf söylemiyoruz. arkadaşlar suanda 140 150 den aşagı hızlı bir servis açıkcası ben gormedım goren varmı bılemıyorum butun servıslerde aktarım saatı 120 130 larda bıle +6 7 saate çıkmış durumda 140 150 den asagı fast anlık servıs yok telafılı alıyorum düşmezde demeyın hepsi düşüyor türk datalarındada gerçekcı yok hepsı agustosda açılmış yeni datalar ve günde 1-10k arası atıyor artık düşmeyen servis yada organik takipçi aramaktan vazgeçin hiçbir zaman organik takipçi olmadı sıstemsel datalardır bunlar cekılısde geçen sene bitti artık cekılısde yoktur anca ünlülerin yaptıgına katılırsınız vazgeçin düşmeyen servis aramaktan organik türk aramaktan 5 10 tl kazancam diye dümen atanlardan uzak durun artık insanlar parasına bakar umrunuzda olmazsınız onlar için