@Muhammed63; Merhaba,

Birebir eğitim veren biri olarak beklentinizi çok yüksek tuttuğunuzu belirtmek isterim.
6 yılda 70 kişiye eğitim verdim, eğitimler birebir ve uygulamalıydı.
15 ile 30 gün arasında süren, Google reklamları, Meta reklamları, reklam yönetimi, reklam danışmanlığı üzerine 10 saat A'dan Z'ye birebir ve uygulamalı eğitim verdim.
6 yılda değişen enflasyonu düşünmüşsünüzdür.
Enflasyon durumu şöyle garip hale getirdi ki 5 sene önce eğitim alan birisi 2 bin TL ye eğitim alırken, en son eğitim alan kişi ise 30 bin TL ye almış.

Eğitimi alan kişilerin çoğu kendi işini kurdu, biri ev aldı, birkaçı araba aldı, biri ilk arabasına kavuştu. Maaşlı işe giren, işini değiştiren vs. vs.
Üstelik eğitimde herhangi bir kazanç garantisi yoktu. Sadece öğrenme garantisi vardı, anlayana kadar anlatacağım dedim.
Eğitimi aldıktan sonra ki rehberlik konusu ise, süre yok. 6 yıl önce eğitim verdiğim öğrenci halen mesaj atıp soru soruyorsa bilgim kadarıyla cevaplıyorum, günde en az 3-4 defa konuştuğum kişiler 3 yıl önce eğitim verdiğim öğrenciler.
Zaten sizin rehberlik edemeyeceğiniz konulara geliyorsa sizin etkiniz orada bitiyor.
Ama rehberlik edeceğiniz (bildiğiniz, eğitim verdiğiniz konuları içeriyorsa) rehberlik dediğiniz şey öyle 2-3 ay ile yada 1 yıl ile sınırlamamalısınız.

Özetle, eğitimin ücretine gelirsek bana göre @Skaylet; dediği gibi eğitimin ücreti 25 bin TL dir. Süresiz rehberlik verirseniz 35 bin TL den sunabilirsiniz.
100 bin TL "performansa dayalı gelir potansiyeli" bir eğitim için maalesef uçuk kalıyor.

Dipnot: Aktif olarak eğitim vermiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Saygılarımla,