Hayırlı geceler, iyi forumlar dostlar;
Dakikalar, saatler, günlerin geçtiği ömrümüzde bunca zaman çok iyi fırsatlar yakalama imkanı buldum (omurgasız) veya baş eğmek mi ne derseniz değin, benim için hayatta para bugün var yada yok felsefesi olan bir kavram, çünkü karakter bugün yoksa yarın insanda olamaz.
Fırsatları yakalamadım, çünkü benim karakterime zıt geliyordu, herkesin emredersiniz diye yalakalık yaptığı yerde ben dik başlılık yapıp hayır bu şekilde olamaz diyordum. Yalakalık yapanlar bir yere her zaman gelir fakat geldikleri yerden gidene kadar saygı görürler. Şuanda bakıyorum ödeme alamadığım zaman dahi iş yaptırabileceğim buradan tanıştığım çevrem var.
Makam yada mevki ne derseniz deyin adına (rütbe) veya (yetki) ben şunu anladım ki hayatımız boyunca bazı insanlar sırf gücü olduğu için sevmediği insanlara baş eğerek bir yerlere gelirken, o yerlerden ayrıldıklarından sonra kimse kalmıyor yanlarında.
Benim fikrimce bugün kuru ekmeğe razı olabilirsiniz, ama karakteriniz o makam mevki sahiplerinden kat ve kat üstün konumdadır.
Belki benim fikrim yanlış gelebilir, sizlerinde düşüncelerinizi merak ediyorum....