Herkese selamlar, iyi forumlar.
İstenilen Yazılım:
* Mass Qoute (Alıntı Retweet) işlemini otomatik şekilde yapabilecek yazılım.
* Hesaplar (user

assword

hone/mail/ct0:auth_token) formatındadır. Hesaplara token ile giriş yapılabilir.
* Hesaplar x.com/xx//status/1xxxxxx tweet URL'sine gidip Alıntı Retweet yapacaktır.
* Hesapların yapacağı alıntı tweet, alıntılar.txt metin belgesinden satır olarak alınacaktır.
*Alıntı tweet örneği; Hey, @xxx @yyy @zzzz @gggg bunları gördün mü? şeklinde olacaktır. Yani alıntı tweet'de 3 ile 7 kullanıcıdan bahsedeceğiz.
*Tabii bu tüm kullanıcılar ve metini, alıntılar.txt içerisine ben yazacağım.
Buraya kadar kolay, her yazılımcının basit şekilde Request veya Selenium ile yazacağı bir işlem botu gibi gözükmekte. Peki asıl uzmanlık nerede başlıyor?
Yukarıda bahsettiğim işlemleri yapan 5 adet farklı dillerde, farklı insanlar tarafından yazılmış yazılımlara sahibiz. Ancak bunların hiçbiri alıntı da bahsettiğimiz kullanıcı isimlerine @xxx @yyyy bildirim göndermiyor.
Burada toplu alıntı yapmamızın amacı; alıntılarda bahsi geçen ve etiketlenen usernamelere bildirim (notification) gitmesi. Bu bildirim gitme olayını forumlardan çok araştırdım, x xp forwarded - transaction id gibi değerlerden bahsediyorlar.
Ancak gerçekten bu algoritmayı bilen, okuyabilen ve daha öncesinde twitter ile uğraşmış bir yazılımcı arayışımız vardır.
Yazılımın sorunsuz, hızlı, hesaplara zarar vermeden çalışmasına göre ücret ödenecek olup, en az tutar 500$'dır.
Hem kendine twitter konusunda güvenen, diğer yazılım ihtiyaçlarımızda da beraber yüreyeceğimiz iyi bir yazılımcı aramaktayız. Video olarak konuya mass qoute işlemini ekliyorum.
İletişim için: Whatsapp: Telegram: @crackwrapped
Video Link: https://files.fm/u/s8qsmzwe4n