Hocam niyetiniz iki taraf için ciddiyse siz elinizden geleni yapın rabbim de bir türlü yardım ediyor, bende 1 senelik evliyim eşimle 2 sene önce (3 seneye yakın) tanıştım. Eğer evleneceğin kişide durumunu biliyor kabulleniyor ve destekçin ise herşey daha kolay bilen bilir bizim buraları Gaziantep'e altınsız bileziksiz evlenmek istemeyen yoktur kız istemese aile ister illaki eşim sağolsun bu konuda beni yormadı yapabildiğimiz kadar dedi destekçim oldu, aileler desen zatenn destek olacak durumları yok o yüzden herşeye biz karar verdik biz yaptık onlarda destek olamadıkları için çok bir şeye karışmadılar diyeyim ben yinede neyse işin özü aileler bile tanışmadan mobilyalarımızı aldık aileler tanıştı nişandan önce az birikmişle beyaz eşya işte çeyiz vs onları bitirdik abartmadan gerçekten ihtiyaç olanları aldık zaten ister istemez evin istekleri bitmiyor zamanla illaki alınıyor sonra krediler evlilik düğün yeri takımı gelinlikliği balayısı toplam 400k borcumuz oldu zamanla arttı saçma sapan olaylarda yaşadık oraya girmeyeceğim şuan da çocuğumuz olacak henüz 2 aylık bakalım bekliyoruz borcumuz var ama Allah büyük ikimizde çalışıyoruz bu arada evlendiğimizde toplam maaşımız 40k olmasına rağmen başardık, önemli olan istek arzu illaki yolda aksilik çıkar siz birbirinize sahip çıkın yeter, herşeyi de Allah büyük demeyin akıllı düşünün akıllı adımlar atın kul çabalamadan destek göremez. 🤗