Müşteri bulma en kolay kısmı ama cursor ile falan olacak iş değil müşterinin taleplerini şu an bile sadece iki yazılım karşılıyor avarder ve Nirvana ikisininde artı eksileri tabikide var yada olacak ama cursor ile olacak iş değil.
Bı 15 bin TL bütçeniz yoksa girmeyin zaten sektör çok farklı çünkü düşündüğünüz gibi olmuyor. En basit örneği vereyim size forumda 160 bin aboneli youtuber var reklam ücreti 20 bin TL istiyor fakat Max 400-500 üye geliyor görev yapmıyor biz deneyimledin ama bildiğim 11 bin aboneli kanal var ondan bin üyeden fazla geliyor her videosunda başka sormak istediğiniz soru varsa tabikide sorabilirsiniz danışmanlık hizmetimize girmeyen sorulari ama en düşük bütçeyle açmaya çalışıyorsanız açmayın vaktinizi daha değerli bir alanda kullanın.
Mesajından kesinlikle sektöre görmenizi istemedigimiz dusunmeyin hatta motive olsun aylık 50 k yi geçiyoruz ama dediğim gibi ücretsiz bir şekilde girerim şunu buraya yaptırırım bunu buradan hallederim diye düşünüyorsanız site satış kategorisinde çok fazla site var böyle düşünüp sonradan kapatan yada satmaya çalışan.
Hocam zaten aylar önce gelişmiş görev sitesi yapıyordum ama stajım olduğu için 2 ayrı proje yürütmek zorunda kaldım bende saldım. Bide youtube üzerinden bahsettiğiniz 160 bin abonelik gibi kanalların çoğu ölü diye biliyorum videolar hiç izlenmiyor. Yani benim 0 dan açmış olduğum kanal bile hiç yoktan 3-4 bin izleniyor. Hem amaç hızlı yoldan para kazanmak değil bi nebze birşeyler geliştirip yönetmek hobim gibidir. Tabiikide zor yoldan ilerlereceğim.