herkese iyi akşamlar. tüm detayları yazıyorum lütfen işle ilgili ek bilgi için yazmayın.

eğitim içeriklerinden oluşan bir forum sitemiz var. sitemize düz metin kopyala yapıştır yapılmasını istiyoruz. resim eklemesi olmayacak. kaynak site vereceğim. ağırlıklı olarak düz metin kopyalama ama arada kaynak sitede ki dosya indirilip o şekilde metin alınması gerekebilir ( word ya da pdf dosyasını zipleyerek siteye ekleyebiliyor bazı kaynaklar ) . makul mantıklı hatasız içerik olması kaydıyla yapay zeka ile de konu yazdırılabilir. kaynak site olması zorunluluğu yok yani. ( tabi önceliğim kaynak sitenin kullanılması ) haftalık 100 adet konu açılmasını istiyoruz. yalnız konu açılırken 100 konuyu 1 günde açıp haftanın bitmesini beklemek değil istediğimiz bunun günlere bölünmesi yani günlük yaklaşık 14 konu ( bir gün 20 olur diğer gün 6 olur başka gün 10 olur sonra ki gün 7 olur bu sorun değil ancak günlük 5 konu altına düşülmemeli aksi halde diğer günlere yığılma olacaktır. ) forum sitesi olduğundan uzun soluklu bir iştir lütfen 3-5 konu sonra vazgeçtim diyecekler ya da ücret azmış arttıralım diyecekler başta yazmasın

ücret konu başı 2 tl olup haftalık 200 tl - ödemeler haftalık ya da aylık olabilir .

not : rica ediyorum şu ücret olursa yaparım diyecekler ya da ücretle ilgili itirazı olanlar yazmasın.

iletişim için wp üzerinden de yazabilirsiniz. buradan da mesaj atabilirsiniz. iyi çalışmalar