@lewy; nın son konuya bı goz atın derım bakarsın hesaplar kapanıyormu duruyormu :d 500 taene alındıysa 200 tanesı 2 gun surmedı kapanması
nıe ımkansız dostum adamlar bakamıyormu hangı gunde kac hesap acılmıs acılan hesapların ısmı ne nıe ımkansız olsun enınde sonunda bakacaklar hangı sekılde alındıgına
Bu durumun doğrunda instagrama bir zararı olmadı. Eğer benim 10 yıldır kullandığım
@erkanaranci kullanıcı adımı başkası aldıysa buna müdale etmekte haklı. Yada başkası
@erkanarancı diye
i yerine
ı harfi ile bir hesap aldıysa bunuda kapatması normal ki zaten bu senaryoda olan hesaplar kapandı. Çünkü bu işlemler sistem karmaşasına ve instagram algoritmasının kafasını karıştırabilecek durumlar. Örneğin @erkanarancı diye hesabı aramalarda bulamıyor ve etiketleyemiyorduk çünkü i harfi yerine ı harfiyle almıştı ancak bu hesabı takip edersek aramalarda çıkıyor ve etiketlenebiliyordu.
Ancak biri @ekmek kullanıcı adını aldıysa ve bu kullanıcı adı 5-10 yıldır kimse tarafından kullanılmamışsa şimdi yeni bir içerik üretici çıkıp instagrama katkı sağlayacak. Çünkü artık yeni bir içerik üreticisi var demek. Unutmayın instagramı kullanınların sadece %3 civarı içerik üreten hesaplar. Tüketim o kadar fazlaki içerik üretecek hesap toplama baktığımızda çok az.
Bu yüzden alınan hesapları boşta tutmak (dondurmak, pasife almak, bekletmek) yerine mavi tık alıp içerik üretip paylaşmak bence daha avantajlı. Ben şahsen öyle yapıyorum hata içeriklerime sponsor reklam çıkıyorum ufaktan.