Hocam farz ibadetler açıktan yapılabilir. Farz çünkü zaten herkesin yapması gereken bir ibadettir yani başkalarının bilmesinde bir beis yoktur. Nafile ibadetlerin gizli yapılması gerekir.
Ben size dinsizsiniz demiyorum estağfurullah. Ama dinimizi çok yanlış kaynaklardan öğrendiğinizi yada hiç araştırmadığınızı anlıyorum yazdıklarınızdan.
Hadis diye sonradan yazılan dediklerinizden örnekler veriniz. Diğer türlü iftiraya girer. Kütübü sitte'ideki hadislerin tamamı sahih hadislerdir. Hiçbir sahabe evliye hadis uydurmamıştır. Hadis yazılırken 1 kişi dedi yazıldı diye bir şey yoktur. 1 hadisi yazmak için onu duymuş başka şahitler gerekir.
eğer hadisi şerifler olmasa namazı nasıl kaç rekat kaç vakit kılacaksınız hocam? nasıl abdest alacaksınız? hiçbir ibadetinizi yapamazsınız sonra felsefeci ilahiyatçılar gibi Allah muhafaza dinden çıkarsınız.
Allah kuranı kerimi gönderdi ona rehber göndermedi mi yani? E o zaman ayetlerde birçok yerde resulüme uyun diyor peygamber efendimiz için o ayetleri reddeden insan dinden çıkmaz mı?
Allahu teala kaç ayette peygambere de uyulması şartını koymuştur ayetlerde.
https://www.kuranvemeali.com/allah-v...ilgili-ayetler