Web Scraping ve Automation Services
Merhaba İş süreçlerinizi daha verimli hale getirmek ve rekabette öne çıkmak için size özel web scraping ve otomasyon çözümleri sunuyorum. Eğer manuel ve tekrar eden işlerden yorulduysanız, doğru adrestesiniz.

Neler Sunuyorum?

🚀 Web Scraping (Veri Toplama): Online mağazalar, sosyal ağlar, sektörünüze özgü diğer sitelerden ihtiyaç duyduğunuz tüm verileri (ürünler, fiyatlar, yorumlar, adresler vb.) düzenli ve temiz bir şekilde topluyorum.
🚀 İş Süreci Otomasyonu: Rapor yazma, form doldurma, e-posta gönderme gibi zaman alan ve tekrarlayan işleri otomatize ederek size zaman kazandırıyorum.
🚀 Rakip Analizi: Rakiplerinizin ürün, fiyat ve pazarlama stratejilerini otomatik olarak takip ediyor ve size raporluyorum.
🚀 Özel Programlamalar: İhtiyacınıza tam uyum sağlayan, karmaşık sitelerle bile entegre çalışabilen özel otomasyon botları ve küçük ölçekli yazılımlar geliştiriyorum.

Örnek Projeler

E-ticaret Stok & Fiyat Takip Botu: Rakip sitelerdeki ürünlerin fiyat ve stok durumlarını kontrol eder, fiyat düştüğünde otomatik bildirim gönderir.
İlan Siteleri Veri Toplayıcı: Emlak veya ikinci el araç sitelerindeki yeni ilanları anlık olarak tarar, kriterlerinize uyan ilanları e-posta ya da Google Sheets’e aktarır.
Sosyal Medya Analiz Aracı: Belirli hashtag veya anahtar kelimelerle paylaşılan içerikleri ve yorumları toplar, analiz eder ve raporlar. Marka itibarınızı takip etmenize ve trendleri yakalamanıza yardımcı olur.
Otomatik Raporlama Robotu: Web siteleri, API’ler veya veritabanlarından veri alır, önceden tanımlı şablonlara göre PDF veya Excel raporları oluşturur ve ilgili kişilere gönderir.
📩 PM ya da mail üzerinden iletişim kurabilirsiniz.