LaFleur01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ses kaymaları sorunu sadece ilk ekranda oluyor telefon ile çekim yapıp bilgisayardan ses kaydı yapıyorum aslında telefonun mikrofonunda da problem olmuyor fakat çekim yaparken arkaplandan korna veya horoz ötme sesleri gelince tekrar çekim yapmıyorum ilk videolarım olduğundan kamera karşısında biraz heyecan oluyor ama bu sorunu çözeceğim, videodalarda ara ara ekranda görünür 1-2 kelime birşeyler söylerim, herkesin paylaştığı videoları paylaşmamak için bilinmeyenlere yöneldim yaptığım videoların youtube da olmaması benim için daha iyi olur diye düşünmüştüm ama haklısınız bilinen şeyleri paylaşıp tanındıktan sonra ara ara bilinmeyenler hakkında da videolar üretilmeli. kapak fotoğraflarınıda basit ve dikkat çekici yapacağım . Tripotum var fakat telefonu takma aparatı yok o evde bir yerlerde olacak ama bulamadım bir daha arayacağım canon d100 fotoğraf makinesi var tripota o takılıyor acaba onunla çekim yapsam sırıtır mı ben iphone 14 ile kendimi çekiyorum.
önemli olan içerik emin ol ilk zamanlar bende sallıyordum yaa şurası şöyle oldu kaşım yamuk sesim kötü tipim iyi değil vsvs ama artık sallamıyorum kaliteli içeriği çıkart izleyen izlesin izlemeyen kendi bilir kafası
ama içerik olsunda nasıl olursa olsun kafasına girme bir tane içerik çıkart sağlam izlenebilir olsun

mesela ben forumdaki şu olaya katılmıyorum her hafta içerik atmalısın veya 3 günde bir içerik atmalısın (uzun videolar adına konuşuyorum)
bence yok öyle birşey örneğin ruhi çenet 4-5 ayda bir atıyor sağlam temiz atıyor
kendimizi o adamla kıyaslayamayız ama sende 1 hafta uğraş temiz uğraş sağlam birşey çıkart