bende bu tarz içerikler yapıyorum tam aynı konsept olmasada biraz ezoterik ve gizem videoları tarzında
ve halen eksikliklerimi gidermeye çalışıyorum ve kendi bakış açımdan son videonu yorumlayayım
son videoda eksikleri gördükce yazayım
-Sesde kayma var görüntü ile sesde kayma olmuş bunu tam oturtman gerekiyor ilk başta pek önemsemesem de biraz tuhaf gözüküyor
-25 saniye ve 45inci saniyeye intro tarzı birşey koymuşsun bitmek bilmiyor (20 saniye intro) çok uzun bir süre insanlar çabuk sıkılıyor artık hızlı tüketim çağında olduğumuzdan dolayı
-videonun 2. dakikasını gelince yorumlara bakayım dedim yorum yok en azından sen oraya bir yorum yazabilirsin etkileşim amaçlı (arkadaşlar bu konuda siz ne düşünüyorsunuz gibisinden)
-ayriyeten videoda aralarda kendini göstermen gerekiyor diye düşünüyorum izleyicilerle bağ kurma açısından bu tamamen kendi düşüncem çok fazla yapay zeka içeriği türediği için fark yaratman gerek kameran olmayabilir örneğin bende telefon kamerası ile çekiyorum ama biraz daha filtre vs iyi sonuç çıkarmaya çalışıyorum burada benim kanalımada bakabilirsin youtube "gerçek ütopya" yazıp son videoya bak anlarsın ne demek istediğimi
-kapak fotoğrafları çok karışık gözüküyor ilk izlenimde doğrudan göz kaçırdım çünkü çok fazla şekil şükül var buda benim gözü yordu
-ayriyeten araştırmayı seven biriyim konular benim bile ilgimi çekmedi örnek veriyorum
ŞOK EDİCİ GERÇEKLER : SNEZHINSK'TE SAKLANAN NE? videosu yerine biraz daha bilinen tarz yapman seni ön plana çıkarabilir örneğin göbekli tepe gibi biraz daha bilinen yapman bir avantaj sağlar
kendi adıma bende birşeyleri test ederek ve yaparak öğreniyorum Ben çok iyi yaparım veya çok iyi biliyorum demiyorum ben ilk izlenimlerimle senin kanala yorum yaptım yanlış anlaşılmasın onun dışında başarılar dilerim pes etme yola devam
güncelleme: shorts'da kamera arkası videona baktım ayakta çekiyorsun ve arkadaşın seni çekiyor
sana verebileceğim tavsiye şu bir tane telefon tutan şu ışıklı mışıklı aygıtlar oluyor trendyoldan sipariş edebilirsin onlardan al muhtemelen evindeki ışıklandırma kötü olduğu içinde dışarı gibi bir yerde çekmişsin (emin değilim) kendine uygun bir ortam yarat
kamera bu sayedede sabit kalır
uygun arka plan için ben capcut pro da ekleme yapıyorum pc den
arka planlarıda internetten bulabilirsin