@PrimeXBT; kardeşimizden sonra da ben gelirim herhalde, nede olsa büyük bir aracı kurumda direktörlük yapmışlığım var
ukalalık bende hat safhada...hehe... aldırma sen bana...
şaka bir yana... algoritmik trading güzel bir dünya. bir sürü video bulabilirsin youtube'da... ben hem istanbul borsasında hem de forex'de mıncıklarım bu robotları. kriptolarda da varım ama daha az bir sermaye ile... evet belirli piyasa koşullarında çalışır bunlar. ama piyasa tersine dönerse patlarlar... bazısı yatap yiyasa sever ki benim favorimdir, bazısı yükselen bazısı da düşen...
ama bu işin kutsak kadehini hiç arama bulamazsın... koca koca finans kurumları var onlar dahi bulamamışken...
ben bursa marbaş'ta çalışan kendini beğenmiş bir masonla beraber bir robot geliştirdim mesela... herhalde yüz taneden fazla yazmışımdır da en çok ilgi gören o oldu... ama o da bir süre sonra sonra tırtlamaya başladı... sürekli parametre falan düzenlemen gerekiyor cart curt, detayını boşver.. olmuyor anlayacağın.. tam olarak istediğin gibi olmuyor...
hele hele kaldıraçlı işlemler.... işte öyle patlatır kasayı...
hoş bankof america'nın meşhur bir kademe robotu var ama söylentimidir bilemem tabiii.. bir de blackrock'un oracle robotu... göreni duymadım, tanışmadım... birden fazla yerden söylenti...
ama bu konuda bu forumda ilgilenenler biraraya gelip bir yapay zeka robotu geliştirse falan diyorum hani...
şu anda ne mi yapıyorum.... valla geçimimi bu robotlardan kazandığım parayla sürdürüyorum, belki üç beş senedir...