hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bır cok konugordum hıc senın abarttıgın gıbı bırsey soz konusu degıl 2 3 kısı konu actı zaten bunla alakalı onların dedıgıde kapanıyor almayın tabıkı uyarılcak bunlar normal yolal yapılan ıslemlermı sence hadı gıttın metayla partnerle aldın 3500 tl degıl 3500 dolar dersın buna ben okeyım fakat bugla hıleyle alıpda 3500 dıyıp bunu savunman bana daha sacma geldı acıkcası tamam mesela normalde 1500 partnere verıp musterıye 3500 ceken adamıda savunmuyorum okadar kaar koymasıda absurt ama yayılan bı acıkla alıpda bunun satısını yapmak bana hıc dogru gelmıor
Şimdi ilk olarak ben kimseyi savunmadan sattığı fiyat da beni ilgilendirmez zaten bi evet çok düzgün bir yolla elde edilmedikleride doğru benim demek istediğim bu kişilere ciddi şekilde gerek forum için gerek forum dışı sallayan birçok kişi gördüm bunu belirtmek istedim madem kendiliğinden kapanacağından eminler ve sorunları yok neden gidip şikayet etmekle uğraşıyorlar ? bu saçma geldi sadece bana. yoksa isteyen 10tl ye satsın isteyen 10 bin dolara satsın alan razı veren razıysa bizene