Mubi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklısın hocam ama 15 dk da 75 dolar bonusu 500 dolar yaptık ona şaşırdım ama sonda lıq oldum tum kasa gırıldıgı ıcın
siz sanıyorsunuzki bir sinyal geldiği zaman ilahı bir kudretle vayih geldi kesin doğru. öyle bişey yok arkadaşım risk her zaman var ona göre risk planlaması yapman gerekiyor her işin bir matematiği var.

şöyle düşün herhangi bir zaman bir fiyatın yükselme yada düşme ihtimali %50 dir. Biz bu sinyaller ile ihtimali olabildiğince 50% den yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. diyelim sen bi yolunu buldun ve 60% doğrulukla sinyal üretmeyi başardın.
bu ardışık şekilde 6 işlem başarılı 4 işlem başarısız olacağın anlamına gelmiyor.
ard arda 40 işlemin stop olabilir. bu durumda doğru risk planlaman yoksa yine kaybedersin. Bu matematik bu kadar basit değil ama basitleştirerek anlatmaya çalıştım.
15 dakikada 75 dolardan 500 dolara çıktıysanız siz trade yapmamış kumar oynamışsınız. Yaptığınız şeyin rulette siyah yada kırmızı arasında seçim yapmaktan hiçbir farkı yok. Kumarın sonunu herkes biliyor.