zons adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi arkadaşlar yine bomba gibi bir kazan sistemi ile size geldim hatta ben bunu görür görmez direk fake hesap açtım geliştirme çabasındayım

Bazı yapay zekalar kadın fotoğrafları oluşturup yüzlerce videolar ne bilim fotoğraflar yapabiliyor öncelikle o detayları aşağı vereceğim

1. Fotoğraf İçin

Araç: Leonardo AI (ücretsiz kayıt olabilirsin)
  • Siteye üye ol.
  • “Image Generation” → Prompt yaz.
  • İlk beğendiğin yüzü seç → sonra “Character Reference” özelliğini aç → o kadını hep aynı şekilde yeniden üretebilirsin.
Örnek Prompt (kopyalayıp yapıştırabilirsin

A 25-year-old beautiful young woman, casual clothes, natural daylight, realistic photo, Instagram style portrait

👉 Sonraki her promptta “with Character Reference” seçeneğini aç ki aynı kadın çıksın.

2. Video İçin

Araç: Pika Labs (pika.art)
  • Ücretsiz hesap aç.
  • “Generate” kısmına gir → oluşturduğun kadının fotoğrafını yükle.
Promt bunu yaz kanka 😎

The same woman walking on the street, cinematic style, realistic video

Böylece aynı kadın hem fotoğraflarda hem videolarda çıkar.

Şimdi odaya girelim kankalar bu kadın hesabını kurduktan sonra gt sayfalarına takip ettiği takipçilerinizi toplayıp organik şekilde büyüme sağlayacaksınız dediğim Promlarla video çıkarıp Reels videoları atıp büyüme sağlayacaksınız tabii bir anda olmayacak ama büyüdüğüünüz an para kazandığınız andır

Türkiye için değil de global olarak isminizi ona göre koyup örnek veriyorum Juli Andrea gibi kadın isimleri koyup yabancı kitleler hesabınıza çekip 10 K takipçi ulaştığınız da işin en güzel tarafı burada başlıyor hesabınız tabii ki de profesyonel hesapta olacak abonelik kısmı var abonelik kısmını açacaksınız

Artık gerisi sizin hayal gücünüze kalmış abonelik kısmına içerikler yükleyip takipçilerini abone olması için teşvik edeceksiniz aklıma bazı kötü şeyler geliyor ama burada söylemek istemiyorum onu ben yapacağım🤣

Bu sayede 10.000 kişiden 1000 kişi dahi sizin o abonelik ücretini öderse ki dolar bazında hesap aylık 1000 2.000 $ civarı gelir elde edeceksiniz fakat bu sadece 10.000 takipçi için belki de 10.000 takipçinin 3000 4000 hesabına abone olacak orada olay değişir kitleniz büyüdüğünde kazanılan para büyük olur

Bir de bunun reklam tarafı var reklamlar ayrı bir para zaten ama en sağlamı abonelik şimdi şöyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz para çekme hesap doğrulaması gibi vesaire bir problem olduğunda artık yeterli bir miktarda para kazandığınızı düşünüyorsanız hesabın ismini cismini değiştirip kimliğinizle doğrullayıp parayı çekebilirsiniz ki doğrulama işi genelde istemiyor istenirse bu şekilde yapılabilir

Bundan önceki konumda YouTube kazançları hakkında konuşmuştum hem YouTube’u hem de bu işin peşini bırakmazsanız sizden babası yok kral sizsiniz hepinize kolay gelsin❤
Bu zaten çokça yapılan bişi hocam ayrıntılı anlatım için sağolun