Günümüz günümüz demeniz islamın öyle olduğu anlamına gelmiyor hocam insanların kötü olması islamı yaşamaması bu islamın yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Polemik yaratmak değil niyetim doğruları konuşmak.
Binlerce islam alimi ömrünü buna adamış insanlardan biz daha mı iyi biliyoruz yani? Hiç sanmıyorum. 5 vakit namaza bile üşenen insanların bence bu konuda yorum yapmaya bile hakkı yok.
Ayrıca kuranı kerimi okuyanlar zaten imzamdaki ayeti de görür ve peygamberin hadislerinin de vahiy olduğunu bilirler hocam.
Yanlış bilmiyorsam ibadet gizli yapılması makbuldür yani siz benim veya buraya yorum yapanların namaz kılıp kılmadıklarını bilme şansınız Yok hatta kaç kez Kur'an'ı Kerim okuduğunu bilemezsiniz direk iftira atarak günaha giriyorsunuz
İslam'ı herkes kalbinde ve kitabımız olan Kur'an-ı Kerim ışığında yaşamakta özgürdür .
Ben sadece şunu belirtiyorum ama siz neredeyse dinsiz olduğumu ima edeceksiniz
Hadis diye yazılanların bir çoğu sonradan kendini alim hoca şıh ilan edenlerden çıkmaktadır
Kuran'da son peygamber belirtilmiş olduğu halde hala kendini mehti peygamber ilan edip yaradana şirk koşmaya devam etmektedirler
Hadislerin peygamber efendimiz tarafından geldiği kanıtınız varsa zaten ekleyin ama kendini alim ilan eden ve Kur'an'da yazmayan durumları kabullenmek zaten en büyük günahlardan birisidir
Saygılarımla