Polemik yaratmaya emin olun gerek yok rabbin indirdiği kitabı okuyup gerisi önemli değil kardeşim dinimize emeviler zamanında eklenen birçok bizlere günah diye anlatılan durumu insanlar yaşayabilir herkes hakkında hürdür Rabbim bile insanın serbest bırakmıştır günahı da sevabı da bildirmiştir herkes ona göre yaşamakta özgürdür ben de buna inanıyorum siz ona inanıyorsunuz ben saygı duyuyorum sadece Müslümanların kitabı kur'an-ı Kerim ise ben kur'an-ı kerim'e göre yaşamaya çalışıyorum kur'an-ı Kerim'de açık açık kiminle evlenip evlenilmeyeceği babadan çocuklarına kalacak mirası kız çocuklarına erkek çocuklarına kalacak mirasları bile açıklayan kur'an-ı Kerim mezhepleri mi açıklayamayacak eğer kur'an-ı Kerim'in dışındaki bütün durumları açıkça söylüyorum reddediyorum
Günümüzde paran varsa hacca gidebiliyorsun
Günümüzde hacca gittiğinde para veriyorsun ve şeytanı taşlıyorsun
Günümüzde imama gidiyorsun dua oku diyorsun sana dua tarifesi açıyor paran varsa okuyor paran yoksa okumuyor
Günümüzde cenazen varsa yine aynı şekilde imam'a para verirsen bu her imamı katmıyorum birçok İmam için de konuşmuyorum cenazeni defnediyor para vermezsen cenazeni gömmüyor.
Yani kısacası şu anda başımızdaki dinimizi anlatan birçok şarlatanın hayat felsefesine yaşam felsefesine bak tamamıyla ve tamamı ile kur'an-ı kerim'den uzak yaşayan insanlar kendilerine göre birçok şeyin günah olup kendilerine göre birçok şeyin sevap olduğu zamanlar o yüzden diyorum ki Kur'an'ın ilk emri nedir oku dur
Sizler de kur'an-ı Kerim'i okuyun gerisini önemsemeyin diyorum bu kadar benim anlattığım basit herkes neye inanmak istiyorsa da doğrusu onun için doğruysa inanabilir sonuçta herkesin gideceği yer bellidir sabittir cümleten Allah'a emanet olun
Sesli komutla yazdım yoldayım hatalı bir yazı geldiyse kusura bakmayın lütfen
Saygılarımla
Günümüz günümüz demeniz islamın öyle olduğu anlamına gelmiyor hocam insanların kötü olması islamı yaşamaması bu islamın yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Polemik yaratmak değil niyetim doğruları konuşmak.
Binlerce islam alimi ömrünü buna adamış insanlardan biz daha mı iyi biliyoruz yani? Hiç sanmıyorum. 5 vakit namaza bile üşenen insanların bence bu konuda yorum yapmaya bile hakkı yok.
Ayrıca kuranı kerimi okuyanlar zaten imzamdaki ayeti de görür ve peygamberin hadislerinin de vahiy olduğunu bilirler hocam.