Kivaanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç defa bu belirtilen siteden numara almaya çalıştım fakat SMS hiç bir şekilde gelmiyor. Olan 75TL'na oldu. Daha farklı sitelerden almanız daha iyi olacaktır. O kadar Amerika numarası önerildi diye gittim 75TL yatırdım. Amerika numarası diye sanırım Kanada numarası satılıyor. Uygulamadan Amerikayı seçiyorum ve numarayı girdiğimde otomatik olarak kanada olarak değiştirmekte. 50TL lik almanız daha yararlı olacaktır. En sonunda Amerika numarası geldi ve onaylandı.

Merhaba.

Telegram, Amerika ve Kanada numaralarında, her zaman bir önceki denenmiş ülkeyi varsayılan olarak alır. Yani, Telegram hangi numaranın hangi ülkeye ait olduğunu anlar ve ona göre ülkeyi otomatik değiştirir, ancak Amerika ve Kanada gibi ülkelerde bu sistem farklı çalışır.

Kanada ve Amerika gibi, Kazakistan ve Rusya da aynı alan kodunu (+7) kullanmaktadır. Aynı durum bu iki ülkede de yaşanmaktadır.

Amerika numarası diye kesinlikle kanada numaraları satmıyoruz, böyle birşey yapsaydık onay kodunu hiçbir zaman alamazdınız.

Amerika numaralarında telegramdan kod alma oranınız %20, yani 5 denemede 1 olarak hesaplanmıştır. Biraz uğraştırıcı olabilir, bunun sebebi Telegramın güvenlik algoritmaları son zamanlarda sanal numaraları daha kolay tespit edebilmesinden kaynaklıdır.

Şayet, kod gelmediği sürece numaranızı iptal edip yeni bir numara alabilirsiniz.

Kanada Numaraları, Amerika'ya kıyasla 10/1 gibi düşük bir kod verme ihtimaline sahiptir. Ayrıca, telegram kanada numaralarını daha hızlı kapatabilir.

Herhangibir sorunda, bize ulaşabileceğiniz kanallar:

Instagram @smsvarorg
WhatsApp : +90 312 911 14 31
Telegram : @VarTechnology - +7 9379198542
Discord : discord.gg/varsms

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.