Hahaha, pekala o halde sadece imzanıza Atatürk yazmak yerine onun inkilap ve karakterini örnek alarak bilginizi geliştirin. Atatürk gelecek misafirinin ana dili ne ise onu en iyi şekilde ağırlamak için onun dilini öğrenirdi. Atatürk 5 sene önce de var olan bir değerdi. Yeni mi laik atak geçirir oldunuz? Benim eğitimimi sorguluyorsunuz fakat en basit ve popüler kelimelerden birini küfür sanacak kadar kendinizi yetiştirmekten uzaksınız.
Benimle tartışmaya ayıracağınız vakti örnek aldığınız karakterlerin hayatlarını ve yaşayışlarını öğrenerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Ben cahilim, benden daha iyisiniz.
Şimdi öncelikle bilmiyorum ailenizin geliri ne kadar yüksek veya değil, bazı insanların geçim derdi harici fazla bir eğitim veya kültürlü olacak zamanı olmaz benimde 5 yıl öncesine kadar bolca o zamanlardan geçtiğim bir zamandı, liseden çıkıp pazarda çalışan akşam eve gelir gelmez yorgunluktan uyuyan ve biriktirdiğim para ile bilgisayar alıp r10 ile öyle tanışmış bir insanım.
Size gelirsek eğer 'Hırt' bir şahısı bana benzetme yapmanız tam bir fiyasko. 'Ap*yu özledim diye bağırıp kendi bağırdığını şarkı sanan bir varlığı bana benzetmek küfürden daha ağırdır.'
Laik atak ? derken ne demeye çalıştınız cidden anlamak istemiyorum, ama emin olun bazılarının bir eli yağda bir eli balda olup diğer kesimi kültürsüzlük, cehalet ile suçlamadan önce. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Köylü Milletin Efendisidir' sözünü de örnek alın! Yanı burada ki konu eldeki imkanlar ile vatana en iyi şekilde hizmet eden Türk Milleti olmaktır.
Sizlerden özür dilerim cahil olduğum için kültürsüz olduğum için, sizin kültürlü ve zeki bir kişilik olarak 'hırt' paylaşıp bana benzetme yapmasından iyiyimdir.
Bu arada bilginiz olsun isterim, 2023 yılında paylaştığınız şahısın karısı tarafından ilk önce tehdit sonrasında ise şikayet edildim kendisinin avukatı ise x partili bir milletvekili anayasaya kitapçığını ezberleyip duruşmaya kendim tek başıma girdim avukatım olmadan. Hakime hanım ceza istemedi hakkımda, biraz sosyal medyada aratırsanız ismimi detayları kendi gözünüz ile okuyup yormamış olursunuz beni de