Selam olsun,
Sizlere hayalleri süsleyen ortaklık modelini anlatmak istiyorum.
Bu hizmeti sadece 10 kişiye vereceğimden yerinizi hızla almanızı tavsiye ediyorum.
İş modelimiz yenilikçi bir ortaklık modelidir.
Siz bu ortaklıkla kas gücü, ekonomik güç olmak dışında bir şey yapmıyorsunuz.
Duygusal güç ve beyin gücü ben oluyorum.
Her takıldığınız konuda sırtınıza size güvendiğimi belirten bir dokunuşla "ben sana inanıyorum, sen yapabilirsin" ya da "üstesinden gelebilirsin, biliyorum." gibi motive edici cümleler kuruyorum. Bir müşteri ile telefonsa sorun yaşadınız ve şirkete mi geliyor? Ben sizin adınızla müşteriyi karşılıyorum. Burada önemli olan sizin yaşam ve çalışma kalitenizdir.
Şirket tamamen sizin oluyor sadece noterden bana imza yetkisi veren ve yaptığım işlemlerden sorumlu tutulamayacağıma dair güven beyanı veriyorsunuz.
Bende size güvenimi göstermek adına şirketin %100'nü veriyorum.
Ortaklık dediğiniz güven işidir.
İşimizle ilgili bir hatanız olduğunda o hatayı ben yapmış gibi sahipleniyorum ve size hatanızdan kurtulma hatta bana fırça atıp rahatlama imkanı sadece plus pakette.
Normal paketlerde hatayı üzerime almıyorum sadece görmezden geliyorum.
Size özellikle arkadaşlarınız, akrabalarınız ziyarete geldiğinde bey diye hitap edip önünüzde ceket ilikleyip olduğunuzdan daha değerli hissettireceğime emin olabilirsiniz.
Bu işte birlikte büyüyeceğiz.
Sizin paranız ve çalışma gücünüz ile benim duygusal ve beyin gücüm birleşecek.
Elit pakete özel: Size güveniyorum o yüzden hesapları incelememe lüzum yok diyerek kar payını küçük gösterme imkanı sunuyorum. Böyle kaçamaklar ve size yüksek kar getirecek işlemlerde göz yumma modunu aktif ediyorum. (Normal ve plus pakatte bunu yapanlara kesinlikle göz yumulmayacaktır.)
Kimler bu fırsatı değerlendirmek istiyor?