Regush adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dün chat gpt derin araştırma moduna; fiyatının çok altına düşmüş projesi sağlam bir coin öner dedim.

PYTH Network önerdi, zamanında 37 liralara çıkmış şuanda ise 4,63 TL, alınır mı sizce?

2024 şubatta arz olmuş.
Merhaba,

Temel tarafına hiç bakmadım. Söylediklerim matematiği ve tekniği kapsar. Bu tür konuların basit bir matematiksel formülü var. Madem bu coine göz koydunuz ve tezcanlı bir işlem yapmak istiyorsunuz. Birkaç kez küçük stoplarla para kaybederek yükselişi kesinlikle bulmak veya daha fazla düşüşten kaçınmak (veya shorttan kazanmak) mümkün. Fiyata yakın bir yatay çizgi çekip o çizginin altında kaldığı sürece short (ya da zararkes) üstünde kaldığı sürece long (ya da alım) deneyin. Altında ve üstünde durumu için günlük mum kapanışları gözlenecek. Akümülasyon süreci er geç bitip fiyat bir yöne hareket edecektir. Her koşulda büyük hareket yönünü %100 bilmiş olursunuz. Karlanma ise başka bir konu.

Pyth orta-uzun vadede açıkça düşüş trendinde. Ancak daha önemlisi Binance'ta listelendiği fiyatın altında kalıcı olmuş. Listeleme fiyatının neredeyse 3 kat altında. Bu tür coinlerin diğer faktörler de uygunsa büyük borsalardan delist edilme riskleri var. Böyle bir şey olursa fiyat daha fazla düşer. Binance'ta listeleme fiyatının altında kalıcı olan coinlerden uzak durmakta fayda var. Madem yapay zekanın fikrini bu konuda önemsiyorsunuz. Bu yazdıklarımı chat gpt'nin değerlendirmesini isteyin. Yazdıklarım özgün. Bakalım ne diyecek. Ben de merak ettim.