Yazmayayım diyorum ama susmuyorsun. Konu uzamasın diye susuyorum fakat konuyu uzatanın ben olduğumu söylüyorsun. Bir arkadaş ne amaçla yazdığımı açıklamış ben de açıkladım ama algılanmamış yine neyse.
Zamanında hangi hocayı tanıyıp ayaklarına kapanıp kanaat önderi dediğini hatırlıyor musun?
Ben hiçbir zaman bir hocanın arkasında yer almadım. Sen içtenlikle bunu söyleyebiliyor musun?
İçtenlikle söyleyebilirim ki ben mahmut efendi HAZRETLERİNİN sohbetlerine gittim . Esad coşan hoca efendinin gittim. Mehmet zahid kotku hz. nin gidemedim eskiden yaşayıp vefat ettiği için keşke ömür olsaydı gitseydim.
Ama ısrarla bir kaç arkadaşın anlamadığı konu var oda şu, o yazdıklarım sevdiğim kişilere denmesinden kaynaklı konuyu şeyh saide getiren kişi zaten ortada yok konunun şeyh said ile alakası da yok bunu 50 kere söyledim zaten.
@Micron; Şimdi bu yazdığımdan cesaret alıpta toparlamaya çalışıyorum falan diye düşünme sevdiğim alimlerin arkasındayım yazdığımında arkasındayım. Kim gibi mahmut ustaosmanoğlu gibi kim gibi esad coşan hoca gibi .
umarım anlatabilmişimdir.