Yazdım yazdım sildim...
Eğitim sistemini ve bu şekilde oluşturulan kadrolaşmayı değiştirmeye gücünüz yetmez, ama kızınızın yaşken eğildiği bu yaşlarında kendi hayat görüşünüze uygun eğitim almasına gücünüz yetecektir. Bu yönde maddi manevi elinizden gelen yatırımı yapabilmeniz dileğiyle...
Ben özgürlük tarafındayım. Şu an bu konularda ona yön vermek yanlış, ileride kendi kararını almalı. Bir ülkeye tamamen kötü dememeli. Bu savaşın karşısındayım ama İsrail, değil başındaki adamın suçu diyorum. Benzer şeyleri ülkemizde yaşarken suçu TÜM Türk halkına yüklemiyoruz.
Ülkemi işgal planı olan siyonistleri düşman olarak tanıtan öğretmeni tebrik ediyorum
Büyüklerin bir şey yapmasını bekleyenler daha çok bekler
Ve doğru colada carmin var.
Ülkeni işgal planı yapan siyonist güçleri neden halk olarak sen, ben engelliyoruz. Bunlara kırmızı çizgi çizecek devlet yok mu? Diyelim emeline ulaştın ve tüm bu şirketler kapandı. İşsiz kalan her aileye hükumet mi bakacak, sen mi? Bencil düşünmeyin.
Carmin sadece kolada değil bir çok paketli gıda içinde var. Kolaya has değil. Burada bahsi gecen böcek çok farklı manalarda.
Öğretmen elbette çocuğa doğru-yanlış, zararlı-zararsız şeyleri öğretmeli. Ama size katılıyorum, bu şekilde olmaz. Hele boykot konusu tamamen çocukları siyasi malzeme yapmaktır. Belki siz yahudi bir ailesiniz? Olamaz mı? Neden herkes iktidar partisini destekliyormuş gibi boykot yapmak zorunda? Neyse bu konu çok siyasi yönleri olur, kilitlenir

Sonuç olarak yanlış elbette.
Üslup önemli. Üslup ve saygı ile konuşursak belki birilerine fayda sağlanabilir. Küçük çocuğa kinden bilgiler verilmemeli.