Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
begone junkmana rağmen bazen aramayı başarabiliyorlar, iş başvurusu yapıyorum haber bekliyorum bu hıyarlar yüzünden 312 216 224 bloğunu komple engellemiştim tekrar açmak zorunda kaldım her sabah küfür ederek telefonu açıyorum. ya benim adıma internet hattım bile yok nasıl taahüdüm bitebilir bu işin tek çözümü kaldı kurumsal merkezlere yada çağrı merkezlerine pazarlama şirketlerine iletim yönetim sisteminde izni olmayan harici arama yapıldığında numara başına şikayet geldikçe numara başına hat sahibine 1m para cezası... sgk cezası gibi affı infazı silinmesi gibi durumda söz konusu olmayacak. diğer suistimal edilen sistemlerde bi günde aslında bitirilebilir ama yapılmak istenmediğini düşünüyorum artık.
Bende iş başvurusunda bulunduğum için sizin gibi söverek telefonu kapatmak zorunda kalıyorum her seferinde. Ve evet kesinlikle 1 günde bile önü alınabilecek bir durum sonuçta sağlayıcı belli, numara belli. İşin ilginci sağlayıcılar numaralarının spama düştüğünü görüpte nasıl bu kişilere halen hizmet sağlayabiliyor anlamış değilim, kim bilir belkide sırf bu yüzden kendi kurumsal telefon hattı şirketlerini açmışlardır