James_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim hocam. O zaman izlenmelerin hep aynı seviyede kalmasının sebebi sizce ne olabilir niş iyiyse?
Youtube sizi adım adım yükseltecek hocam. Bazı altın kanallar hariç çoğu kanal böyle sınırlandırılıyor Youtube tarafından. Ayrıca kanalınız çok yeni. Düzenli içerik girip 10k - 50k - 100k gibi hayali hedeflerinizi geçmeye çalışın. Siz geçtikçe o hedefler daha kolay hale geliyor. Yani aslında sizin iyi video yapıp yüklemekten başka yapabileceğiniz çokta bir şey yok. Bu yüzden her video performansına takılıp kalmayın ve son 48 saati takip edin sadece. Motivasyon için gerçekten önemli bu söylediğim. Etikete hiç gerek yok. İlgi çekici kısa bir başlık ve kısa bir açıklama yeterli. Önemli olan videonuzu geçmeden izleyenler ve etkileşim verenler. Sizin kitle havuzunuz bu kişiler ve benzerlerinden oluşacak. 2-3 ay sabırla video yüklemeye ve kitlenizi etkileşime yönlendirin farkı göreceksiniz.

Yok ben dert sahibi olmak istiyorum diyorsanız her videonun performansına bakabilirsiniz

Kanalınızın ilerleme sağlayıp sağlamadığınızı da buradan SB Rank sıralamanızdan takip edin yeterli. https://socialblade.com