Bunu ispatlamak için aslında uzak masaüstü bağlantısına dahi gerek yoktur, sektörel bilgisi olan kişiler IP bloğu (/24) üzerinde barınan alan adlarını check edebilirler, moderatörler de bunları kontrol edecektir.
Moderatör yanıtını beklemek daha doğru olacaktır.
Saygılarımızla,
SunucumWEB
Sunucu destek taleplerinde win 19 kurulmak istendi, yok dedin. win 22 kuruldu, sabah chrome indirildi, phyton indirildi, üstte etiket attığım arkadaştan alınma konu up botu sisteme eklendi ve çalıştı. Ne hikmetse sunucu durmadan kapanınca şikayet açınca cins cins işleriniz ortaya çıktı. Açıkçası ben sizin manuel müdahale edebilecek kadar çoluk çocuk olduğunuzu düşünüyorum.

Hiçbir alan adı asla barındırılmamış olup sadece WİNDOWS UZAK MASAÜSTÜ için kullanıldı. Onda da phyton ile sistem çalıştı. amacı çok basit, belirli aralıklarla konu yukarı taşıma. gelmiş bana alan adı diyor. Utanmaz herif.

Çabuk müdahale et , hızlı sil

Bağlandığım IP bile statik.
31.56.60.15 verdikleri İP adresi de budur. Gizlemeye gerek yok, daha kaç kişiye veriyorsalar.
Sen zaten izinsiz giriyorsun sunucuya da, biz kurulum yaparken neler yaptığımızı gösteren bir ekran görüntüsü buldum. Phyton kütüphanesi kuruyorduk

Kaçacak yerin kalmadı. İzinsiz sunucuya gir, sonra yalan dolan iftira at.
Hala öncesinde neler yaptın bilinmez falan diyorlar. Bu sunucu alındığından beri max 3 defa login yapmışımdır. Ekran görüntüsü de var, her şeyi kapatmışlar, ne tesadüftür ki ss almışım kurulum esnasında. Sadece windows kurulup sistem calıstırılmıs, alan adı vs yokmuş, olamaz da. Giriş kayıtlarım, destek taleplerim daima windows üzerine olup kurdugum programların da kaydını istiyorum, ben biliyorum ki ss atıyorum silmişsiniz. Utanmıyorsunuz 100TL için.