2 evim kirada. En son çıkan kiracı depozito vermemisti girerken. Resmen evi taşımış. Bana haber veriyor sonra. Biz evi bosalttik, anahtari karsidaki markete bıraktım. Bilginiz olsun diyor. Gittim eve vaktim. Mutfak tezgahi catlamiş. Kombi bozulmuş. Duvarları cocuklar hep cizmiş, resjmler vardı. Ve silmeyle gitmiyordu. Tavanlarda burun pisligi dolu. Bastan boyanması gerekitor tüm ev. Banyo kapisi sarkmiş. Kapanmiyor. Ambuller cogu patlak. Mutfak dolabi kapakları kulpları kirilmis, menteseler sarkmış. Tam 98 bin lita harcadim geri kiraya vermeye hazir hale getirmek icin. Tsbi ki 2 depozito istiycem. Diger evden cikan ogretmen aile buyrun gelin bakin dedi. Gittim. Evi bosalticaz. Eksik varsa ya yaptiralim ya da parasını verelim dedi. Ev kiraladigim gibiydi. Allah sizden razi olsun, hicbir eksik yok dedim. 32 bin liraya nakliyeci ayarlamislar. Iptal ettirdim. Nakliyeci arkadasimi cagirdim. 24 bin liraya el sıkıştırdım. Su an birini yeni kiraya verdik. 2 depozito aldim. Ama dedim ki bunu euro bazlı aliyorum. Sorun cikmazsa euro bazlı iade edicem. Size de haksizlik olmasin dedim. Siz haklisiniz ama ev sahipleri de haklı. Ayrıca satacak olsam en az 3.5 milyon edecek evi 8 bine de kiraya vererek yatırım yapilmaz. Civar evler 25 iken ben 19 a verdim. Aynı gün tutuldu.