7-8 yıldır Netspeed kullanıyordum çok çok memnundum belki büyük bir arıza diyebileceğim 7 yılda 1-2 sorun oldu onuda hemen çözdüler. Yılda 1 kere ya kopuyor ya kopmuyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanmak 1 dakikadan az sürüyordu, ne zaman istersem ulaşabiliyordum. Maalesef son yaşanan Netspeed ile ilgili siber saldırılarda internet hızım düştüğünde müşteri hizmetlerine 1-2 saat ulaşamayınca direk radikal bir kararla Türknet'e geçiş yaptım.

Türknet'te de aynı hızı alıyorum ancak ilk geçiş yaptığımda 3-4 gün sorun yaşadım, stabil bir hız verilemedi. Modem arayüzündeki Hatalar (PKTS) bölümü 300-400 binlere çıkıyor ve internet hızı yüksek olmasına rağmen anlık yavaşlamalar oluyordu. 3 gün önce oluşturduğum arıza kaydına ancak bugün dönüş yapıldı, Türk Telekom destek ekibi geldi ölçüm yaptılar ve internet hızımı 50'ye sabitlemem gerektiğini söylediler, iç tesisatımda sorun olduğunu yüksek hızlarda olumsuz reaksiyon verdiğini söylediler. Netspeed'deyken böyle birşey yoktu dedim 2 ay oldu geçeli, hat eskiyor dediler-, üstelemedim tamam dedim.

Akşam bir baktım hızım 9 MBPS, hemen destek kaydı oluşturdum dediler 50 MBPS size tanımladık, 9 MBPS geliyor diyorum, diyor o zaman iç tesisatı değiştirin. Ya kardeşim bu internet düne kadar destek ekibi gelene kadar 75 MBPS'ye kadar çıkıyordu sadece hata alıyordum modem arayüzünden şimdi nasıl oldu da 9 MBPS'ye düştü. Tekrar kontrol edip süreci takip edeceğiz dediler. Aha 7-8 saat oldu hala böyle durum.

2 aya fiber gelecek idare et diyorlar ne yapacağım bilmiyorum.