Flutter ile geliştirmiş olduğum App Store'de yayında olan Yapay Zeka Destekli Diyet-Kalori Takip uygulamamı satıyorum. App Store'de yayında, app store hesabınıza transfer edilecek ve kaynak kod verilecek. yeni ve ilgilenilmediği için geliri yoktur.

🔹6 dil seçeneği var. (Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca İtalyanca, İspanyolca)
🔹Global kullanıma yönelik geliştirildi, farklı ölçüm tipleri seçimi yapılabiliyor. (kg-lb, cm-inch)
🔹Kullanıcının verdiği yaş, cinsiyet, boy, kilo, hareket sıklığı, beslenme tipi gibi değerleri alıp kendisine ve hedefine (kilo alma- verme) uygun kalori, su tüketimi, vitamin, mineral değerlerini göstererek gün içinde ne kadar ulaştığının takibini sağlar.
🔹kullanıcı tüketeceği besinlerin kalori ve besin değerlerini öğrenebilir.
🔹ürünlerin fotoğrafını çekerek kalori ve diğer besin değerlerini öğrenebilir.
🔹Ürünlerin fotoğrafını çekerek içindeki faydalı-zararlı maddeleri öğrenebilir.
🔹30 günlük kalori- su tüketimi - kilo durumu istatistitiğini takvimden gün gün görebilir.
🔹Diyet koçu ile tüketmeyi düşündüğü besinler analiz edilir, daha uygun olanı veya damak zevkine uygun olan farklı besinler tavsiye edilir. Kilo verme veya alma hedefine uygun yemek tariflerini inceleyebilir.

❓Yapay zeka api olarak openai api kullanıyorum.
Veritabanı firebase.
❓Sayfalar arası geçiş reklamı ve uygulama içi satın alma mevcuttur.

Uygulama adı : PM ile verilecek
Uygulama linki : PM ile verilecek
Yayınlanma zamanı : Haziran 2025
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Geçiş reklamı + Uygulama içi satın alma var.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : yok
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : App Store transfer + kaynak kod
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : firebase kullanılıyor.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır, bizzat geliştirdim.
Uygulama satış fiyatı: 25.000 TL (fiyat son)