Lixible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her zaman şöyle site kurmak istemişimdir sıfırdan nasıl öğreneceğim veya izlediğiniz kanallar öğrendiğiniz yerleri paylaşırmısınız.
the_jokers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ide kullanıyor musunuz? 15 aylık gemini var hiç bi idede kullanamıyoruz yöntemi nedir acaba

biraz bilgi vermek istedim zaten php basit header footer bilmiyorsanız bu iş çok zorlar kod bilginizin hata analiz edebileceğiniz bir seviye olmanız şart... en önemlisi de mantık bir site sıfırdan yapma mantığını hemen tarif edeyim dosya olarak yani dosya alanlarını açarak başlıyorum benim kafamdaki mantık bu ilk önce kafamdaki şeyin html halini yaparım ama bir yapay zekaya atıyorum bir sayfa yaptırdığınız zaman bir şey düzeltmesini eklerken şunu düzelt dediğinde coğu kodu siler bakın yaptığını bile siler denendi onaylandı yani o yüzden oturup tek tek yapmanız gerekiyor

örnek genelde kullandığım mantıkığı sizlerle paylaşayım

admin
upluad
inc/
header.php
footer.php
config.php

public_html
index.php
tema.php
login.php
register.php
contact.php
dashboard.php
profile-edit.php
ticket.php
ticket-deatil.php
settings.php
cart.php

burada amaç şu her yaptığınız sayfanın kontrolünü tek tek yapmak bir anda yapay zeka al bakalım hopaa bana bunu yap teslim et derseniz delirirsiniz veya aynı işi tekrar tekrar kontrol etmeden yaparsanız kafayı yersiniz benden söylemesi kolay gelsin