bak kendinde söylüyorsun bildiğmden değil fikir yürütüyorum diyorsun zaten ülke olarak sorunumuz bilgimiz olmadan fikrimizin olması
kısacası şunu söyliyeyim sana facebook hesbaını kapatır senin domaini görselini kartınıda banlar ve sonsuza kadar açmaz sanada hiç bir açıklama yapmaz sende ispanyadaki face bile kulanmayı bilmeyen Live help Türkçe ekibinle Ortada top cevirirsin
ya senin faceye taktığın para nedir ki mecbur acacaklar diyorsun? adamlar 1 milyon 2 milyon kredili hesapladan 2 milyon alacaklıyken 1 kere bile olsun parayı istemiyorlar işletmelerini kapatıyorlar senin taktığın maximum 120 doları gecemez neden açsınlar veya sana neden aıklama yapsınlar
Akıl yürüterek fikir sahibi olmak değil ,fikrinin koşulsuz şartsız doğru olduğunu düşünmek sorun dostum. Benim böyle bir tutumum olmadı. Ülke olarak sorunumuz sosyal zekası ve iletişim becerileri düşük insaların, içi boş egolarına yenik düşerek girdiği yersiz tripler bence. Bunu bi ara düşün.
Meta konusuna gelirsek, kurumsal bir şirket olduğunu düşünerek öyle bir yanıt verdim. Dediğin gibi oluyorsa çok da önemi yok yeni işletme aça aça devam ederiz. Bakarız bir çaresine
Aydınlattığın ve açıklama yaptığın için teşekkürler. Ama sen yine de kendine çeki düzen ver çok gerginsin erken yaşlanırsın