Bu yazdığını bir kişi yıllar önce söyledi , giderse gitsinler dedi ve şuan hastanede randevu bulamıyorum diye aglayanlarla dolu hertaraf, bu ağız iyi bir ağız değil , kamu dediğinin içinde sağlık çalışanları da var savunma sanayisinde çalışanlarda var , bu düşüncede olanlar yuzunden gelisemiyoruz zaten , insan gibi yaşayacak parayı almak isteyenlere hayır sende surunmelisin diyen zihniyet yüzünden , yazik
Elde süpürge izmarit temizlemenin bedeli 80 bin mi? Neredeyse savcıyla aynı parayı alıyorlar. Bu para hepimizin cebinden çıkıyor.
77 sülalem memur benim. Nasıl iş yaptıklarını pardon yapmadıklarını ben iyi biliyorum. Ayrıca ağzımdan sağlıkçılarla ilgili bir şey çıktı mı?
Memurluk boş iştir bizim memlekette.
Hastaneye gidiyorsun doktorun yanında sekreter. Doktor şu şu ilacı yaz ya da şu tahlilleri yaz diyor o da yazıyor. Doktorun eli ayağı tutmuyor mu? 2 satır yazı yazmayacak diye binlerce sekreter boşu boşuna çalışıyor.
İnsan gibi yaşayacak parayı, mücadele etmiş, atanamamış öğretmenler, mühendisler kazansın. Sütçü İmam üni tıbbı dökümantasyon ve sekreterlik mezunları değil.
Hak edenle, hak etmeyen arasında bir fark olacak. Bunun bedeli de paradır. Ama
eğitim seviyesi olmayan ya da yerlerde olanlar, eğitim seviyesi en üstte olanlardan fazla kazanıyorsa buna saygı gösterilmez.