Hocam naçizane birşey söyleyeceğim. Kızma bana sakın. Borcun olan kişilere tek tek baskın yapar gibi git. Hiç eğilip bükülme fakat saygidanda kusur etme. Deki calistigim yer sizin çıkardığıniz laf ve ettiğiniz şikayetlerden dolayı başka şehre sürüyor. Bende işi bırakıyorum. Ya gelin alın canımı bitsin bu çile yada gidin mudurlemi konuşuyorsunuz napiyosaniz yapın de. Bu borç benim.ben yaptım. Bak kaçmadım gocmedim karsinizdayim. Ben bunu kabul ediyorsan taksit taksit odiyebiliyorum.isim bozuldu başıma iş geldi. Yok etmiyormusun tamam oda kabul zaten eşimin cocugumun yüzüne bakamıyorum onlara bı faydam yok sikacam kafama bitecek bu çile. O zaman artık şikayet ettiğiniz müdürden alırsınız parayı de. Herkeze tek tek aynen bu şekilde şöyle. Kimseyi arama ben geliyorum diye.direk baskın yapar gibi git. Dik dur ve asla eğilme. Giyim kuşamin saçın sakalın çok özenli olsun. Düğüne gidiyormussun gibi suslen.
Hayatında herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle. Asla üzülme pes etme. Unutma çaresizlerin çaresi Allah'tır. Her gece dua et. Her gece aralıksız Vakıa süresini dinle ve sende dinlerken okumaya calis. Emin ol Allah'ım sen ne büyüksün beni nereden alıp nereye getirdin diceksin. Ve sana sirtcevirenlerin hepsi ayrıca bu süreçte bı mucize olsada arada diye bekledigin herkez seni Arıcak.ama sen o aramaya cevap verme gereksinimi duymayacaksin.
Allah yar ve yardımcın olsun hocam. Güzel günler yakın. Sabret ve birazcık bekle.