🙏 Öncelikle bu kadar içten ve detaylı bir yorum yaptığınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
Yaşadığınız ilk karışıklığa rağmen sabırla devam edip SEO Killer'ın gerçek gücünü keşfetmeniz beni çok mutlu etti. SEO Killerı sadece makale yazdıran bir araç olarak değil, strateji geliştiren ve yeni fikirler üreten bir yol arkadaşı olarak görmeniz de tam da amacıma ulaştığımı gösteriyor. Yeni özellikler ile durmadan yolumuza devam ediyoruz.
Yeni güncellemeleri iletecek olmanın heyecanı ile çalışıyorum. Yakında bombayı bırakacağım. 💣
Dün akşam satın aldım premium paketi başta beceremedim bir şeyleri sinirlendim fatih beye de yazdım uzun uzun iade alacaktım az daha. Sağolsun çok incelikli biri alttan aldı ne olduğunu düzgünce anlattı sonradan benim hatam olduğunu da anladım. Yani bu kadar derin olur mu? Oluyormuş. Bot öyle yol gösterici oluyor ki şurada eğitimlerle alamayacağınız bilgileri önünüze seriyor mantıklı kullanımda yapamayacağınız şey yok. Sadece makale yazdır onu özelleştir yapay zeka oranını azalt falan değil bunlar en basiti diyebilirim bu bot bambaşka bir şey konuştukça yeni fikirler üretiyor insanın zihninde. Uzun zamandır şu forumda verdiğim paraya değdi diyebileceğim bir ticaret oldu teşekkür ederim.